Spirituele Community

Adverteren

Wilt u graag adverteren op de Spirituele Community, dan is dat mogelijk op verschillende manieren. U kunt uw praktijk, dienst, bedrijf ofproduct bij onze lezers onder de aandacht brengen door middel van een banner of advertorial. Bij ons kunt u werkelijk alle kanten op dus er is altijd wel een mogelijkheid die aansluit bij uw wensen. Voor meer informatie over het adverteren kunt u contact met ons opnemen.

Advertorials

Een advertorial is een geschreven stuk tekst over een product of dienst, voorzien van enkele foto’s. Nu houden wij niet van rare verhaaltjes en om die reden moet het dan ook informatief zijn en aansluiten bij onze Community. Het liefst schrijven we de advertorial dan ook zelf en dat geldt ook voor de foto’s (hoeft niet natuurlijk).

Advertorials verschijnen tussen de normale berichten door en komen door de stijl eigenlijk helemaal niet over als reclameberichten. Wel maken we duidelijk dat het om een advertorial gaat aan onze lezers.

Banners

Op onze website hebben we verschillende plaatsen beschikbaar voor het plaatsen van banners. Zo kan dit op de homepagina, aan de zijkant van bepaalde onderwerpen of blog’s of boven en onderaan de pagina. Ook hier hebben we diverse optie’s.

Website achtergrond

De Spirituele Community is gemaaktzodat het visueel ook een aantrekkelijke website is. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om de achtergrond per pagina of onderwerp aan te passen en voorzien van een grote duidelijke foto/achtergrond.

Winactie’s

Iedereen vind het leuk om iets te krijgen. Wij kunnen uw product of dienst opzetten in een mooie winactie met als doel een blije winnaar (of meerdere) en zo extra exposure voor jou merk, praktijk, bedrijf of dienst. 

Informatie

 

  • Privacy beleid
  • Algemene voorwaarden
  • Disclaimer
  • Cookie statement
  • Nieuwsbrief
  • Vacatures
  • Contact