Spirituele Community
weekhoroscoop

Astrologie: De maand van de charmante stier en de rebelse Venus

Op 20 april, Venus had een nieuw jaar, verhuisde ze naar 1 sterrenbeeld Ram, waar ze zal blijven tot 15 mei.
Tot 15 mei worden zulke heldere ongewone persoonlijkheden, de charmante Stier, geboren met rebelse Venus in Ram.

In de tussentijd wil Venus in een ongeduldige Ram altijd alles, alles nieuwe, heldere kleuren, gewaagde beslissingen. Wees daarom niet verbaasd over je onverwachte wens om een ​​kort modieus kapsel te maken, of een felle, opvallende kleur, tatoeage of tatoeage.

Venus in Ram houdt van updates en nieuwe kleding op haar hoofd en gezicht.
Geld wordt op dit moment besteed aan impulsen en vaak niet aan wat nodig is, maar aan wat je op dit moment leuk vindt. Nogmaals, jijzelf ziet geen reclame-trucs, maar dit is de beste tijd om je geliefde vrij te laten.

In de liefde zou ik deze periode de Waltz of Hormones willen noemen, wanneer liefdesrelaties stormachtig en gepassioneerd worden, gevuld met verheldering van relaties, ruzies en soortgelijke stormachtige verzoeningen.

Nieuwe relaties zullen zich ook zeer snel ontwikkelen, met passie aangaan, en niet speciaal tijd doorbrengen met verkering en voorspel, de connectie verandert meestal letterlijk onmiddellijk in “militaire acties op het gebied van liefde”.

Relaties op dit moment zijn meestal helder, gedenkwaardig, maar helaas snel voorbijgaand, letterlijk brandend.
Maar als dit een echte relatie is, dan kan dit tijdens de doorgang van Venus door Stier (van 15 mei tot 9 juni) eenvoudig worden gecontroleerd (bijvoorbeeld door geld, aandacht en geschenken te investeren – een snoepboeketperiode).

Om de relaties nu te verstevigen, moeten de partners open, eerlijk en openhartig met elkaar zijn en ook proberen samen tijd door te brengen op een leuke, interessante en oproerige manier. Maar elke relatie kan jaloezie, achterdocht en overdreven emotionaliteit vernietigen.

Ook, naarmate gevoelens acuter worden, worden mensen emotioneler, gevoeliger, reageren scherper op moppen of beschimpingen over zichzelf, vooral als het gaat om hun uiterlijk. Het feit dat het op een ander moment gewoon niet wordt opgemerkt of genegeerd, kan nu een gewelddadige reactie van afwijzing veroorzaken

Ook zal passie zich manifesteren op het werk, in relaties met collega’s en vriendinnen. Ook bij hen kan het gaan van flirten tot heldere, impulsieve ruzies en driftbuien. Venus kan nu alle opgebouwde wrok het afgelopen jaar onthouden.

Als je tweede helft het hoofd heeft verloren van het nieuwe enthousiasme, of vaker naar andere vrouwen kijkt, zou je je niet al te veel zorgen moeten maken. Ga wandelen echtgenoot (echtgenote) of ga heel snel terug naar de boezem van de familie. Dit is de astrologische lente – Mowgli.

Zeg meer complimenten voor je geliefde, zeg openlijk dat je ze ook nodig hebt en aandacht.
Het herstarten van Venus is zo, het begint allemaal vanaf het begin, dus deze periode kan jouw nieuwe huwelijksreis voor jou zijn. Het hangt allemaal af van je tactieken.
En zorg ervoor dat je de kleur rood in kleding gebruikt – nu begrijp je het als een rode lap.

Kleed je als vrouwen met Venus in Ram – helder, sexy en uitdagend. Lichte make-up Over gezondheid en schoonheid duiken nu vaak verkoudheid op en allerlei soorten ontstekingen op het gezicht. Zo niet, dan ben je bevriend met Venus in Ram, en het is tijd om je aan te melden voor verschillende cosmetische procedures op je gezicht (als je geen vrienden bent en je bent besprenkeld – het is duidelijk dat je de nadruk op de behandeling hebt)

Van 22 april tot 30 april kan men zeggen dat de positieve periode van Venus en alle schoonheidsbehandelingen, evenals daten en winkelen, positief zouden verlopen. Tenzij, natuurlijk, je planeten aan het begin van het Ram-teken op vriendschappelijke voet met de planeten staan.

1-9 mei zal heel graag iets met jezelf willen doen, maar deze tijd is ongunstig voor cosmetische manipulaties en effecten in hoofd en gezicht, omdat het effect misschien onverwacht is. Kapsels en kleuren, maskers en serums, hardware cosmetica kunnen de toegewezen verwachtingen en kosten misschien niet rechtvaardigen. Het is beter om te wachten. Maar dit is de beste tijd om een ​​geliefde (zoals jij) een spontaan geschenk te geven. Massage, sport, seks, dansen zijn meer dan welkom welkom, het is noodzakelijk om ergens enorme energie te geven.
3 en 6 mei zijn vooral negatieve en emotionele dagen.

Maar op 10-14 mei kunnen uiterlijke veranderingen ons behagen, dit is een goed moment voor cosmetische ingrepen en operaties. En de massage zal vooral effectief zijn. Ook een goede tijd in liefde, winkelen en financiën, communiceren met de stylist, het verwerven van nieuwe cosmetica en verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam. Een knipbeurt op 11 mei van 10:00 tot 12 mei tot 11:22 en op 14 mei van 14:17 tot 15 mei (tot 15: 44 uur) zal vooral succesvol zijn. En wees niet bang voor de maan zonder een cursus, want het is veel erger als ze op koers is, maar met gespannen aspecten. Als Venus in de stemming is zul je slagen.Van 15 mei tot 8 juni zal Venus in een stabiele lichaam zijn.

Waarom een ​​klassieke schoonheid, warme en heldere tinten willen. En de focus zal liggen op het gezicht, de oren en de nek. Wil je nieuwe oorbellen of een ketting, ideale anti-aging procedures, massages, SPA. Dit (vooral op 25 mei – 3 juni) is een van de beste stemmingen van Venus in het jaar, alles wat er gebeurt in liefde, schoonheid en financiën zal vruchtbare grond opleveren. Maar meer hierover zal verder worden beschreven in de volgende publicaties. Wijs voor deze periode alle schoonheidsbehandelingen, financiële transacties, data en bruiloften toe.

Allemaal een aangename lente stemming, en liefde!

Schrijf als eerste een reactie