Spirituele Community

Astrologie week: 5-10 maart

Deze week (5-10 maart) belooft een aantal belangrijke evenementen.

De eerste is de Nieuwe Maan in het sterrenbeeld Vissen. Wat de gelukkige samenloop van omstandigheden kan behagen. De tweede is het begin van de retrograde van Mercurius, wat het werken met fijne details ingewikkeld maakt en terugkeert naar het verleden.

De Nieuwe Maan vindt plaats op 6 maart op het 16e graad van het Vissen-teken. Het punt van de Nieuwe Maan ligt voldoende dicht bij de verbindingen met de planeet Neptunus en dit geeft aan de ene kant een dromerige gemoedstoestand en interfereert met concentratie, en vult het anderzijds met rijke inhoud.

En dit is een kans om nieuwe beelden en ideeën tot leven te brengen, om heel diep en subtiel de gebeurtenissen te voelen en diepe sympathie te voelen voor andere mensen, om zichzelf te verrijken met de ervaring van vertrouwen, acceptatie en vergeving.

De meest gevoelige tekens van deze week zijn Stier, Kreeft, Schorpioen, Vissen en Steenbok, en allen die sterke Neptunus hebben op de geboortekaart.

De periode van retro Mercury begint op 5 maart en duurt tot 28 maart. Op dit moment kun je een hoop nieuwe fouten maken, het is beter om terug te gaan naar oude gevallen, mensen, gebeurtenissen en een puntje te zetten op de Gedurende deze periode is het beter niet te vertrouwen op analyse en een ruwe berekening, maar op uw intuïtie te vertrouwen.

Grote aankopen van apparatuur en financiële problemen worden uitgesteld tot april. En een nog belangrijker incident van deze week is de laatste overgang van de planeet Uranus naar het sterrenbeeld Stier, ook op 6 maart.

Er kan een gevoel zijn van de noodzaak om zich te ontdoen van vastzittende gewoonten, vooral met betrekking tot voeding en manieren om te verdienen. Dus: de meest succesvolle dag van de week – woensdag 6.06

De beste dag voor relaties is vrijdag 8.03. De meest traumatische dag en onaangename dag – zaterdag 9.03 Zorg goed voor jezelf en goede dagen voor jou, vrienden!

Schrijf als eerste een reactie