Spirituele Community

Astrologische voorspelling van 25-31 maart

astrologische voorspelling van 25-31 maart:

De aankomende week, volgens de algemene sfeer, is romantisch, vol met levendige indrukken en gevoelens met een plusteken, en iemand zal een kans hebben om een ​​hoog ideaal te vinden.

Dit alles is verbonden met de overgang van de planeet Venus naar het sterrenbeeld Vissen (dinsdag 26 maart) en het enige exacte aspect van de week van Venus en Uranus.

Deze week kun je plotseling en diep verliefd worden, betrokken raken bij het creatieve proces met je hoofd alles vergeten, waardoor je belachelijke fouten kunt maken, zoals het verwisselen van iets belangrijks (adres, nummer, namen, etc.).

Mercurius is de langzaamste van deze week, voordat het in een directe positie verandert (en het draait op de planeet Neptunus), dus het wordt deze week geadviseerd geen haast te maken om alle informatie dubbel te controleren, en minder om met de exacte feiten om te gaan, gebruik zo min mogelijk alcohol. je concentratie en aandacht.

Vooral is het de moeite waard aandacht te schenken aan dergelijke tekens van de dierenriem als Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen, geboren op 6-10 juni, 7-12 september, 7-11 december, 5-9 maart.

En ook voor hen die een gespannen mercurius met neptunus hebben. De dag dat Mercurius zich in een rechte positie ontvouwt op donderdag 28.03, kan ook duidelijkheid brengen over eerder verborgen zaken, de schijn van verloren voorwerpen, onderdompeling in geheimen, onthulling van bedrog en illusies. H

et einde van de periode van retrograde Mercurius was buitengewoon moeilijk. Velen hebben misschien een toename van chaos in hun leven, verwarring en vaagheid in de afgelopen drie weken opgemerkt.

Tegen het midden van de week zijn een toename van intuïtie, duidelijke voorgevoelens, kleurrijke profetische dromen en toevalligheden mogelijk. Luister meer naar je innerlijke stem en je intuïtie dan advies van anderen! Venus met de overgang naar Vissen op dinsdag de 26e zal een goede periode met zich meebrengen voor de manifestatie van gevoelens en toenadering met je geliefde. De komende week onderscheidt zich door sentimentaliteit, en dit heeft vooral invloed op het sterrenbeeld Kreeft, Stier, Schorpioen, Steenbok en Vissen. Deze tekens hebben een grote kans om verliefd te worden en naar de zevende hemel te vliegen. En ook degenen die het aspect Venus met Uranus in de Natal-grafiek hebben (meestal harmonieus). Tegen het einde van de week, Mars (zondag 31 maart) wordt een teken van Gemini – de intellectuele sfeer en communicatiesfeer zal worden nieuw leven ingeblazen, meer energie en concentratie zal worden verzonden naar informatieve activiteit, zal er een verlangen zijn om ruimte en contacten bij te werken, die moeten worden gestart om te worden gerealiseerd.

Schrijf als eerste een reactie