Spirituele Community

Astrologische voorspelling voor de week van 22 – 28 april

Astrologische voorspelling voor de week van 22 – 28 april

De week is heel dynamisch, deze dynamiek wordt gecreëerd door de meest “opwindende” planeten – Pluto, Uranus en Saturnus. En de eerste van hen is Uranus, die veranderingen aanbrengt in ons leven, de situatie ondersteboven keert! Uranium kan extreme acties ondernemen, op de manifestatie van liefde voor vrijheid en excentriciteit, op het overtreden van regels en principes, die kunnen leiden tot destructieve gebeurtenissen. Maar in zijn positieve manifestatie brengt deze planeet originele ideeën en ideeën, een nieuwe look, reflectie, nieuwe ontdekkingen!

Om een ​​positieve pool in je leven te manifesteren, moet je een werkterrein hebben waar deze originaliteit en ontdekking mogelijk zijn. Als dat niet het geval is, kun je nu op zoek naar een intellectuele hobby, een nieuwe richting van activiteit bestuderen, een nieuwe bron van hulpbronnen vinden, inclusief inkomen. Dit alles zal helpen om een ​​frisse blik te werpen op jezelf en de wereld als geheel, om ‘bevrijding’ te ervaren.

De meest krachtige zullen de stroom van veranderingen in hun leven zijn Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman, geboren 20-26 april, 23-29 juli, 23-29 oktober, 20-26 januari. De mildere veranderingen zullen ook worden ervaren door Kreeft, Maagd, Steenbok en Vissen, geboren op 21-26 juni, 23-28 augustus, 22-27 december, 20-24 februari. De planeten Pluto en Saturnus bewegen nu met een extreem kleine snelheid ten opzichte van de aarde (statische periode), dus we zijn erg beïnvloed door hen. En het kan gevoeld worden, als een verlangen om van alles overbodig te raken, om de ruimte van onzin en gedachten / gevoelens van het negatieve te zuiveren, evenals een verlangen om je leven te stroomlijnen, om resultaten te krijgen in een bepaalde activiteit.

Dit is allemaal goed om dit te doen en volgende week. Dit is een geweldige tijd voor innerlijke transformatie en diepe verandering. Ernstige diagnoses, manifestaties van ziekten, tragische gebeurtenissen zullen nu dienen als een krachtige impuls voor bewuste reiniging en diepgaande veranderingen in het leven. Vanaf het midden van de week begint het aspect van Mars te handelen met Neptunus, wat chaos en verwarring in acties introduceert, luiheid vergroot en onwil om verantwoordelijkheid te nemen, conflicten oproept op basis van meningsverschillen in overtuigingen.

Dit aspect leert ons onderscheid te maken tussen instincten, angsten van intuïtie en bedrieglijke situaties op te werpen. Het is belangrijk om op dit moment op je hoede te zijn, niet om zo goedgelovig te zijn. Ook kan deze tijd worden gekenmerkt door de verkeerde richting van energie, of beter gezegd door het sproeien van energie in verschillende richtingen en sferen. Het kan belangrijk zijn om nu te leren prioriteiten te stellen, middelen gelijkmatig toe te wijzen en de delegatie onder de knie te krijgen.

Dit zal vooral belangrijk zijn voor diegenen die een aspect van Mars met Neptunus in de geboortehoroscoop hebben. De meest succesvolle dag van de week is zaterdag (27 april); De beste dag voor een relatie is de eerste helft van zaterdag (27 april); De beste dag om te winkelen is do (25.04); De beste dag voor cosmetische ingrepen is do en za (25 en 27-04); De drukste dag is vrij (26.04).

Uitstekende heldere weekvrienden!

Schrijf als eerste een reactie