Spirituele Community

Astrologische voorspelling voor de week van 8 – 14 april

De aankomende week heeft een recordaantal precieze aspecten verzameld, zodat het belooft rijk te zijn aan gebeurtenissen en indrukken.

We konden echter al de tendensen op het niveau van gewaarwordingen al vorige week voelen.

En het eerste dat we kunnen tegenkomen, is de noodzaak om beperkingen in de vorm van regels, patronen en wetten te accepteren en te volgen, de noodzaak om naar ouderen te luisteren, niet alleen naar leeftijd, maar ook naar sociale status, in feite, om de kwaliteiten van gehoorzaamheid en ondergeschiktheid te ontwikkelen.

Alleen op deze manier is het mogelijk om een ​​overwinning te behalen, om de hoogste resultaten te behalen. Zonder de activiteit te verminderen, maar door onbeschoftheid en onbeschoftheid uit te roeien, kun je je doelen bereiken.

Anders kun je jezelf veroordelen op het pad van een sociale outcast, op de ‘zwarte lijst’ van een grote gemeenschap komen of zelfs de haat oplopen tegen mensen met macht en autoriteit.

Dit geldt vooral nu voor Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok, geboren op 7-13 april, 9-14 juli, 10-15 oktober, 8-12 januari. De tweede moeilijkheid is chaos.

De wens om alles tegelijkertijd af te dekken – dit geldt voor kennis en plezier, denken in grote categorieën en concepten – dit alles kan niet alleen interne wrijving veroorzaken, maar loopt ook het risico van een onplezierige beoordeling van acties van de zijkant, vernedering en val van vertrouwen en autoriteit.

Daarom zal het vermogen om prioriteiten te stellen en het centrale idee te benadrukken, figuurlijk gesproken, de betekenis van alle acties, nu zo belangrijk zijn.

Dit zal vooral belangrijk zijn voor Tweelingen, Maagden, Boogschutter en Vissen geboren op 13-19 juni, 14-20 september, 13-19 december, 11-17 maart.

Schrijf als eerste een reactie