Spirituele Community
Elaine Aron

Elaine Aron

Al meer dan een miljoen mensen wereldwijd hebben veel steun gehad aan het boek van Elaine Aron, wat in zijn geheel gaat over hooggevoeligheid.

Elaine Aron schrijft over hooggevoeligheid bij zowel volwassen als bij kinderen en hoe het is om te leven in een wereld waarin je eigenlijk niet begrepen wordt.

Mensen die hooggevoelig zijn ervaren alle prikkels en emoties op een overweldigende manier en Elaine Aron geeft je een kijkje in hun belevingswereld en gevoelens.

Het mooie aan het boek is dat een hoop mensen zichzelf herkennen en het is zo geschreven dat ook mensen die niet hooggevoelig zijn, na het lezen van het boek, precies weten waar het om draait bij hooggevoeligheid.

Het is fijn om jezelf te vinden in een boek en Elaine Aron is ook een grote steun geweest voor ouders die tijdens hun opvoeding te maken hebben met een hooggevoelig kind. Ze beschrijft dat mensen die hooggevoelig zijn het vaak fijn vinden om zich af te sluiten en hoe verschillend mensen kunnen reageren op de prikkels van geluid, licht en geur.

Iedereen ervaart hooggevoeligheid op een andere manier en bij iedereen komen er andere emoties om de hoek kijken, maar iedereen die hooggevoelig is of met iemand te maken heeft in zijn omgeving die hooggevoeligheid ervaart, zal zich herkennen in het verhaal van Elaine Aron. Mensen die hoogsensitief zijn zijn eerlijk en oprecht en reageren heftig op de emoties en de sfeer van anderen.

Elaine Aron geeft een goede kijk op deze kwestie en komt met oplossingen om het leven met hooggevoeligheid een stukje gemakkelijker te maken. Na het lezen van dit boek zul je echt kunnen luisteren naar mensen met hooggevoeligheid omdat ze dankzij Elaine Aron een duidelijke stem hebben gekregen. Het boek van Elaine Aron is interessant voor mensen die hooggevoelig zijn, evenals voor mensen die dit niet ervaren.