Spirituele Community
Helderziende

Helderziende

Helderziende

Een helderziende kan beelden waarnemen die je met de normale zintuigen niet kunt zien. Voor deze waarneming gebruikt een helderziende het zogenaamde derde oog. Dit oog bevindt zich tussen de wenkbrauwen en wordt ook wel het innerlijke oog genoemd.

Iedereen heeft een derde oog. Het is een combinatie van visuele beelden en gedachten. Je kunt het vergelijken met het oproepen van een afbeelding. Als je bijvoorbeeld denkt aan een vis, kun je deze ook voor je zien. Bij een helderziende is het derde oog zeer sterk ontwikkeld. Hierdoor kan hij of zij bepaalde beelden goed interpreteren. De beelden die de helderziende doorkrijgt zijn verschillend. Zo kan dit een aura zijn, maar ook een beeld uit het verleden, het heden of de toekomst. Het beeld kan ook een mens, voorwerp of symbool zijn.

De meeste helderzienden hebben meer dan één gave. Het kan zijn dat een helderziende niet alleen helderziend is, maar ook helderhorend. Hierbij kan hij of zij horen wat een entiteit tegen hem zegt. Een helderziende kan ook heldervoelend zijn. Hij of zij kan dan fysiek waarnemen wat de entiteit hem duidelijk probeert te maken.

Voorwerp gebruiken

Vaak gebruikt een helderziende een voorwerp om beelden op te roepen. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn, maar ook een sieraad van een overleden persoon. Zo’n voorwerp heet een inductor. Met behulp van dit voorwerp krijgt hij de beelden en gevoelens door. Deze worden door middel van energie aan het voorwerp doorgegeven.

Zo herken je een professionele helderziende

Wil je een helderziende inschakelen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat dit een goede, betrouwbare helderziende is. Er zijn namelijk heel veel leugenaars actief die alleen op geld uit zijn. Iets dat voor een professionele helderziende niet van belang is. Deze wil jou alleen maar steun bieden. Een professionele helderziende herken je onder meer aan de volgende punten:

  • Adviserend: een professionele helderziende adviseert je bij het maken van beslissingen. Hij of zij mag niet voor jou bepalen wat je moet doen en geeft je alleen maar raad.
  • Sporadische vragen: een helderziende stelt slechts sporadisch vragen. Als een helderziende je wel veel vragen stelt dan heeft hij moeite om contact te leggen. Door je vragen te stellen, probeert hij dan een antwoord te ontlokken. Iets dat niet de bedoeling is. Natuurlijk mag je wel iets vertellen, zoals een kleine verklaring van je vraag of probleem. Dit helpt hem of haar om contact te maken met je te maken.
  • Hoop: een goede helderziende geeft je hoop en benadrukt je mogelijkheden.
  • Ondersteuning: een goede helderziende is er voor jou en zal geen gesprek met je voeren over zijn of haar problemen. Het gaat immers om jou.
  • Waarheid: een professionele helderziende praat je niet naar de mond en vertelt je niet wat je wilt horen. Hij of zij vertelt je de waarheid.