Spirituele Community

Hoe vind je ware liefde?

Het vinden van je soulmate kan een langdurige reis zijn. Tijdens deze reis kom je in aanraking met factoren waar je geen rekening mee gehouden hebt. Zorg ervoor dat je met je benen op de grond blijft staan en niet paniekerig wordt.

Als iemand je aandacht geeft, kan je dit een gevleid en opgewonden gevoel geven. Het is een bevestiging dat je nog steeds aantrekkelijk en interessant bent voor anderen. De reis naar het vinden van je ware liefde is een weg vol met obstakels, romantiek en charme. Verliefd worden kan echter ook negatieve punten hebben.

Als je voor bijvoorbeeld een goede vriend bent gevallen, kan deze romantische relatie je vriendschap in gevaar brengen. Is dat het waard?

Een ander gevaarlijk punt is het feit dat je niet weten of mensen de waarheid spreken. Dat is met name zo als je nieuwe mensen leert kennen.

Het vinden van je ware liefde gaat een stuk voorspoediger als je geen verwachtingen hebt. Je zal niet teleurgesteld raken als dingen niet precies gaan zoals je verwacht had. Ontspan je, houd je hart open voor de liefde en pak die de kansen die zich aanbieden. Dit is de sleutel tot het vinden van geluk.

Het hart is een ontzettend sterk en krachtig orgaan. Maar, het is ook heel kwetsbaar. Zeker als er dingen mis gaan in een relatie en daardoor een punt achter de relatie wordt gezet.

Een relatie bestaat uit het geven en nemen van dingen. Beide kanten moeten een inspanning doen en er moet een tweezijdige verbinding ontstaan. Mocht deze verbinding er niet zijn, zal dit in de toekomst leiden tot een breuk.

Vertrouw daarbij altijd op je natuurlijke instincten en je intuïtie. Als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt, zal dat gevoel vaak juist zijn. Analyseer daarom situaties goed en accepteer niet zomaar alles wat er gezegd wordt.

Blijf niet in een relatie die niet werkt. Als het nu niet werkt, gaat het in de toekomst ook niet werken. Maak geen excuses voor het negatieve gedrag van een ander. Als iets niet goed aanvoelt, zal het vroeg of laat klaar zijn.

Het is daarbij beter om een tijd alleen te zijn, dan in een vervelende relatie te zitten. Een vervelende relatie zorgt alleen maar voor een ellendig en ongelukkig gevoel.

Stel jezelf open voor een nieuwe liefde, maar ga niet nadrukkelijk op zoek. Als iets goed is, komt het vanzelf jouw kant op. Op dat moment verwelkom en omhels je de liefde van je leven.

 

 

Merel

Sinds enkele weken mag ik het SC team versterken met groeien. Zelf sta ik open voor alles wat te maken heeft op het gebied van Spiritualiteit maar ook beredeneer ik dingen graag vanuit de psychologische kant.

Samen met Kevin zal ik dan ook te zien zijn bij de activiteiten die SC zal gaan organiseren dit jaar en zal ik de community gaan modereren.

Schrijf als eerste een reactie