Spirituele Community

Horoscoop December 2019

De maand DECEMBER belooft bijzonder te worden omdat maar een keer in de 20 jaar Jupiter samen met Saturnus wordt verbonden, dit brengt totale verandering van structuren, wethouders en hoofd voorzitters met zich mee. De invloed op grote veranderingen zal deze maand beginnen.

Op 10 december loopt Mercurius in Boogschutter wat de behoefte aan verre reizen en contacten in het buitenland wekt of de wens om jou horizon te verbreden.

Op 12 december staat de laatste Volle Maan van dit jaar in teken Tweeling en dat wordt een explosieve dag. Op 17 en 18 december zal de Maan goede dagen creëren voor zakelijke en financiële contacten. Je wordt plezierig verrast!

Op 25 en 26 december zullen de Zon, Maan, Jupiter en Venus met elkaar een bijzondere kring vormen waardoor sprookjesachtige wonderen kunnen ontstaan. Ongeacht dat niet alles in december harmonieus gaat verlopen kunnen ook relaties tussen man en vrouw  verbeteren. Vrijheid en ruimte zijn hierbij erg belangrijk.

Tenslotte zal op 31 december de maan in het magische sterrenbeeld Vissen lopen en dit zal charme, liefde en romantiek geven.

Schrijf als eerste een reactie