Spirituele Community

Horoscoop November 2019

De Schorpioen bijt en steekt in de maand NOVEMBER, hoe?

Tot 20 november loopt Mercurius achterwaarts (communicatie planeet) in Schorpioen wat verschillende onverwachte obstakels kan veroorzaken op het gebied van elektronica zoals bijv. computersystemen, telefoons, tv etc. Communicatie en afspraken kunnen verwarrend en onduidelijk worden, alles lijkt chaotisch te zijn, maar om dingen te plannen en onderzoeken is dit een goede tijd.

Van 2 tot 26 november loopt Venus door Boogschutter, hierdoor krijgt men op liefdesgebied behoeftes tot romantische afspraken en verliefd worden. Maar.. dit ligt niet perse binnen handbereik, het is meer een ontoereikende liefdesfantasie.

Van 11 tot 18 november creëert Venus een spannend aspect wat kan misleiden en teleurstellingen hier op aarde kan brengen. Daarnaast moet je goed op je financiën letten!

Op 12 november is er een Volle Maan, rond die datum (± 3 dagen voor en na) kan de invloed van de volle maan verrassingen veroorzaken: ongelukken of lichamelijke en emotionele pijn.

Op 20 november gaat Mercurius vooruit lopen en je kunt weer veilig  een nieuwe auto of huis kopen of verhuizen, een onderneming beginnen, gaan trouwen of een nieuwe start maken.
Op 23 november gaat de Zon over in Boogschutter en vormt samen met Venus (liefdesplaneet) en Jupiter (positieve planeet) een zeer optimistische periode.

Schrijf als eerste een reactie