Spirituele Community

Horoscoop Oktober 2019

Iedereen van ons weet dat sterren en planeten bestaan. Klassieke astrologen zijn overtuigd dat planeten invloed hebben op de stemming en het lot van de mens.  Daarom wil ik je mijn versie als astroloog, voor oktober 2019 met je delen.  Dus ben jij benieuwd welke veranderingen op jou pad komen? lees dan verder.

OKTOBER  heeft tinten van passie en tactvol omgaan met mensen. Het is namelijk zo dat je conflicten wilt vermijden en relaties wilt versterken  maar niet alles gaat lopen zoals we zouden willen …

Op 4 oktober gaat Mercurius over naar het sterrenbeeld Schorpioen, seksuele schandalen en verschillende manipulaties kunnen hier van het gevolg zijn.

Op 5 oktober gaat Mars over naar Weegschaal en blijft daar tot 19 november staan. Deze periode kan makkelijk prikkelbaarheid veroorzaken dus let erop dat je jou verantwoordelijkheid niet bij een ander legt maar meer bij jezelf. Je hebt meer behoefte aan collectief werk dan aan  individuele acties.

Ook het thema partnerschap wordt geactiveerd, het libido wordt versterkt en relaties met mensen die prettig zijn voor het hart en ziel worden intens onderhouden.

Trouwens, over libido, op 9 oktober gaat Venus (liefde planeet) naar Schorpioen over, waardoor de interesse in nieuwe sensaties en passie wordt gewekt. Nieuwsgierigheid naar wat achter gordijnen verstopt is gaat de aandacht vragen.

Je waarnemingen worden scherper en kritisch en daarom kunnen wantrouwen en jaloezie ontstaan.

Schrijf als eerste een reactie