Spirituele Community

Tarot

Tarot

Loop je vast in een situatie? Heb je relatieproblemen? Of wil je meer inzicht krijgen in bepaalde aspecten van je dagelijks leven? Dan kan tarot je hierbij op weg helpen. Hierdoor krijg je meer inzicht in zaken die te maken hebben met je relatie, je werk, je toekomst of je bewustzijn.

Met behulp van 78 tarotkaarten geeft Kevin Fledderman je inzicht in de zaken waar jij in vastloopt. Hierbij maakt hij gebruik van symbolische kaarten. Dit zijn kaarten die elk een symboliek bevatten. Iedere kaart stelt een bepaalde persoon, situatie of een psychische gemoedstoestand voor. De betekenissen van de kaarten zijn spiegelingen van de fases in het leven waar iedereen mee te maken krijgt. Iedere kaart beeld het verdriet of geluk uit van een mensenleven.

Meer inzicht in je leven

Als je naar deze praktijk toekomt voor een tarotlegging, dan worden de kaarten in een bepaald patroon gelegd. Hierdoor krijg je weer meer inzicht in de situaties en invloeden die zich op dit moment in je leven afspelen. Aangezien Kevin een ervaren tarotlegger is, kan hij de boodschap helder naar jou overbrengen. Vaak bevestigd deze boodschap hetgeen dat je al wist, maar het kan ook zijn dat het je compleet verrast. Het doel van de tarotlegging is om jou meer inzicht te geven in je dagelijkse leven. Hierdoor weet je beter welke stappen je moet ondernemen.

Met een tarotlegging kan Kevin je niet de toekomst voorspellen. Dit is natuurlijk onmogelijk. De tarotkaarten geven je alleen meer inzicht, maar ze vertellen je niet wat je wel of niet moet doen.