Spirituele Community

Uranus in het teken van het Sterrenbeeld Stier

In het begin van maart, namelijk op 6 maart 2019, ging Uranus over op het teken Stier, waarmee wordt dit bedreigd en wie zal het eerst worden aangeraakt? Uranus is een planeet van veranderingen, innovaties, maar deze veranderingen zijn meer een verrassing, “onverwachts, onverwachts”, wat niet was gepland, wat niet werd verwacht.

Onmiddellijk merken we dat Uranus een langzame planeet is, dus het teken Stier zal doorgaan tot april 2026. In 2019 zal het invloed hebben op Uranus Taurus, geboren vóór 27-28 april.

Stier – materiële middelen. Bijgevolg raken de veranderingen aan het onderwerp geld, investeringen, banksysteem. Misschien de meest elementaire minpunt van deze periode, kunnen er onverwachte, grote financiële en materiële verliezen zijn.

Het is belangrijk om te accepteren dat verandering niet onvermijdelijk is, maar dat het tijd is om te veranderen. Als je de benadering en houding ten opzichte van inkomsten verandert, naar het materiaal, kun je op de een of andere manier de invloed van de planeet in balans brengen.

Gedurende deze periode is het belangrijk om gelijke trend te houden met de snelle veranderingen in de economie en de bedrijfsstijl.

Taurus is een teken van niet alleen comfort, maar ook schoonheid, wat betekent dat we een nieuwe kijk krijgen op kunst, creativiteit, architectuur, we wachten op een nieuwe benadering van het concept van ‘productkwaliteit’.

Merk op dat Uranus al in 2018 het teken van Stier is binnengegaan (van 15 mei tot 6 november), dit zijn de Stier geboren vóór 22-23 april en sommige neigingen die inherent zijn aan die periode kunnen nu worden gerealiseerd, de realiteit accepteren En last but not least, veel Taurus zullen klaar zijn om risico’s te nemen waar ze eerder aan twijfelden, nu ben je toe aan een verandering!

Schrijf als eerste een reactie