Spirituele Community
Sterrenbeeld Boogschutter

Verleiden van een boogschutter

Een boogschutter heeft van nature enkele opvallende karaktereigenschappen. Deze eigenschappen staan dan ook symbool voor een boogschutter:

  • Een boogschutter houdt van reizen en dingen ondernemen.
  • Een boogschutter kan overkomen als een man die veel opschept.
  • Een boogschutter kan charmant overkomen.
  • Een boogschutter heeft een optimistische zienswijze.

Maar, hoe kan je een dergelijke man nou verleiden? Waar dien je rekening mee te houden? Wij hebben de belangrijkste kenmerken op een rijtje gezet.

Uitnodigen voor een attractieve bezigheid

Je kan een boogschutter het beste uitnodigen voor een attractieve bezigheid. Denk hierbij aan een leuke reis of een feest met leuke mensen. Een boogschutter is tenslotte altijd in voor het ondernemen van leuke dingen. Geef daarvoor dan ook het juiste voorbeeld.

Geen advies geven

Het is absoluut af te raden om een boogschutter advies te geven. Een boogschutter heeft het niet zo op advies en gaat het liefst zijn eigen gang. Geef hem dan ook die ruimte en vrijheid.

Vrijheid geven

Het is dan ook belangrijk om een boogschutter de vrijheid te geven waar hij naar hunkert. Vertel hem niet wat hij moet doen, houd hem niet in de gaten en controleer hem niet. Als hij zich vrij voelt, kan hij het beste gedrag in een relatie bij zichzelf naar boven halen.

Filosofisch

Een boogschutter kan filosofische gesprekken ook erg waarderen. Probeer daarom diepgaande gesprekken met hem te voeren.

Tot slot nog één handige tip; de erogene zone van een boogschutter zijn de dijen en heupen.

 

 

 

Janneke Vercoulen

Janneke is al een aantal jaar actief als life coach, maar ook de specialist op het gebied van burn-out klachten en hooggevoeligheid. Binnenkort ook te vinden bij onze live consulenten!

Schrijf als eerste een reactie